4. mai 2009

Kana veinikastmes

1 pakk suitsupeekonit (kasutasin Oskari oma)
1 punane sibul
3 küüslaugu küünt
tükeldada ja paar minutit pannil praadida

2 kanafileed tükeldada ja veeretada jahus
viska kerge liigutusega sibula-peekoni-küüslaugu hulka ja prae mõningad minutid.

Seejärel korgi lahti valge vein (võtsin miskit kuiva prantslast), maitse ning seejärel lisa paras sorts pannile (nii 1-2 dl) ja võta veel üks lonks - otse pudelist - kokal ei ole keelatud.

Nüüd lisa veel purk purustatud tomateid ja üks puljongi kuubik.

Hauta korralikult - nii 30-40 minutit tasasel tulel.
Seejärel lisa veel seened ja Worchestershire kaste ning viimases vaatuses korralik peotäis hakitud peterselli.

Lisandiks valisin mina seekord kartulid....sest riis oli kapist imekombel otsasaanud.

Kommentaare ei ole: